Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-07@09:27:19 GMT

کرونا صنعت کتاب چین را در خطر سقوط قرار داد

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۴۹۰۱۳

کرونا صنعت کتاب چین را در خطر سقوط قرار داد

به گزارش همشهری انلاین به نقل از ایبنا بنابر گزارش پابلیشرزویکلی، بسیاری از فروشگاه‌های آنلاین کتاب در کشور چین در دوره شیوع کرونا بیشترین خسارت را در طول تاریخ فعالیت خود در یک صد سال پیش تجربه کردند. سایت چاینا لیتریچر (ir.yuewen) بزرگترین فروشگاه‌های آنلاین کتاب‌های چینی گفته است که در شش ماه نخست سال جاری حدود ۴۶۵میلیون دلار خسارت داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش‌ها و آمارهای منتشر شده توسط دولت چین در دوره شیوع کرونا بسیاری از کتابفروشی‌ها و موسسات انتشاراتی در این کشور به حالت تعطیلی کامل درآمدند ولی به تدریج در حال بازگشایی هستند. با این وجود تخمین زده می‌شود که هنوز خسارت قابل ملاحظه‌ای متوجه این ناشران و کتابفروشان شود.

یکی از روش‌های فروش کتاب سایت مذکور چینی فروش کتاب‌ها و داستان‌های کوتاه به صورت سریال به مشتری‌ها بود که حالا به نظر می‌رسد این روش با توجه به شرایط موجود کاربرد نداشته باشد. انتظار کارشناسان در دوره کرونا بالا رفتن فروش سایت‌های آنلاین بوده ولی در کشور چین وضعیت کاملاً عکسی تجربه شده است.

مسئولان سایت فروش کتاب چینی می‌گویند در بسیاری از نقاط دنیا شیوع کرونا باعث رونق سایت‌های اینترنتی فروش کتاب شده است ولی در کشور چین وضعیت برعکس بوده است. ما در نیمه نخست سال با خسارت عجیبی روبرو شدیم که به نظر می‌رسد علت آن این باشد که هنوز مردم چین از ابتلا به ویروس کرونا هراس دارند.

به گفته مسئولان سایت چاینا درآمد آنها در شش ماه نخست سال ۲۰۲۰ نسبت به دوره مشابه در سال ۲۰۱۹ حدود ۴۵درصد افت داشته است که این مسئله بیشتر در موره کتاب‌های چاپی بود. حالا مسئولان سایت چشم امید به فروش کتاب‌های الکترونیک و داستان‌های کوتاه خود دارند.

یکی از راه‌های جدید سایت چینی برای نجات از بحران ابداء اپلیکیشن‌های تلفن همراه رایگان برای مطالعه کتاب و خرید آن از سایت است. «چنگ هو» مدیر سایت می‌گوید: معلوم بود که شیوع کرونا روی کار ما تاثیر خواهد گذاشت ولی به نظر می‌رسد دوره پساکرونا مهم‌تر باشد چون باید راهکاری برای نجات از این وضعیت پیدا کنیم.

چنگ در ادامه گفت: به طور حتم شیوه‌های قدیمی سایت عامل اصلی شکست در فروش کتاب بوده و حالا روی بالا بردن کیفیت محتواها و اصلاح شیوه‌های توزیع و فروش تمرکز کرده‌ایم. وی افزود: در شرایط کنونی که همه دنیا درگیر این ویروس هستند و چالش بزرگی برای کتاب‌فروشی‌های سراسر دنیا محسوب می‌شود، ما در چین نیز برای نجات خود باید به دنبال روش‌های نوین باشیم.

به گفته چنگ راه‌اندازی نسخه انگلیسی سایت در طول سال‌های گذشته کمک زیادی به رونق فعالیت کتابفروشی و داستان‌های انگلیسی در میان کاربران چینی و غیرچینی کرده است. حالا بزرگترین فروشگاه‌های آنلاین کتاب در چین در جستجوی جذب نویسندگان انگلیسی زبان از کشورهای دیگر برای بالا بردن فروش داستان‌های خود است. از راهکارهای اخیر سایت راه‌اندازی مسابقه‌ای با جایزه ۱۰هزار دلاری برای نویسندگان انگلیسی زبان بوده است.

کد خبر 542527 برچسب‌ها کتاب خارجی و نمایشگاه خارجی چین

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کتاب خارجی و نمایشگاه خارجی چین شیوع کرونا فروش کتاب کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۹۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا به شناسایی ایده‌های فناورانه منجر می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فاطمه عابدی مدیر فروش یک شرکت ساختمانی در حاشیه رویداد سه‌روزه «صدرا» (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان با بیان اینکه شرکت ساختمانی متبوعش بهینه‌سازی، سبک‌سازی و توسعه و ترویج استفاده از مصالح کیفی را در دستورکار خود قرار داده است، گفت: یکی از نتایج استفاده از این نوع محصولات بهینه‌سازی مصرف انرژی است.

وی با بیان اینکه تعامل و ارتباط صنعت و دانشگاه باعث ارائه محصولات فناورانه می‌شود، عنوان کرد: مجموعه ما با افتخار در این رویداد شرکت کرده تا ضمن اثرگذاری بر روی دانشجو برای دریافت مهارت فناورانه از دانشگاه نیز برای حل مشکلات خود تأثیر پذیرد.

مدیر فروش این شرکت ساختمانی با بیان اینکه رویداد صدرا می‌تواند یکی از راه‌های شناسایی ایده‌های برتر و فناورانه فارغ‌التحصیلان و دانشگاهیان باشد؛ ادامه داد: جذب افراد مستعد از همین منظر برای معرفی به بازار کار محقق می‌شود.

عابدی، خواستار برگزاری برنامه‌هایی با محور ارتباط صنعت با دانشگاه‌ها چند بار در طول سال و تمام دانشگاه‌های استان همدان شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا به شناسایی ایده‌های فناورانه منجر می‌شود
  • آغاز فروش غیرحضوری نمایشگاه کتاب + آدرس سایت و جزئیات
  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی + سایت فروش، قیمت و زمان ثبت نام اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!
  • بهترین سایت سفارش آنلاین کتاب در ایران
  • تولد گوزن زرد ایرانی در خرم‌آباد/ کشت و صنعت بزرگترین سایت خصوصی تکثیر و پرورش کشور
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • حضور کتاب‌فروشی‌ها در نمایشگاه کتاب، آری یا خیر؟
  • هشدار متفاوت به روسای قوا تا کارمان به فاجعه نکشیده!